sobota 7. února 2015

Proč INTRA?


Proč Intra?


Intra sirup 950ml, je chutný značkový přípravek obsahující třiadvacet osvědčených a prověřených rostlinných výtažků, které jsou zdrojem antioxidantů, flavonoidů, ligninů, polysacharidů a dalších živin důležitých pro naše zdraví. Klíčem k účinnosti přípravku Intra je synergické působení smíchaných bylinných výtažků – přínos je pak větší, než by měla kterákoliv přísada sama o sobě.
Jedinečná receptura přípravku Intra je výhradním vlastnictvím společnosti Lifestyles a nemění se již od roku 1992. Jeho třiadvacet přesně vyvážených výtažků spolu působí mnohem účinněji a pomáhá posilovat osm soustav lidského organismu a udržovat je v rovnováze. Vy se přitom cítíte lépe, šťastnější a plni energie! Intra získala od mezinárodního Olympijského výboru osvědčení o bezpečnosti používání pro sportovce, jelikož neobsahuje steroidy ani stimulující látky.

intra atesty
Intra vlastní veškeré atesty a certifikáty.
nutria atesty
Nutria a její schvalovací certifikáty.

Přípravek Nutria® obsahuje organický SelenoExcell® high selenium yeast, stopové prvky, fytonutrienty – „vitaminy nové generace“, které podporují imunitní systém a dodají vašemu tělu kýženou vitalitu a zdraví. Směs antioxidantů obsažených v přípravku Nutria je speciálně vyvinuta jako podpůrný prostředek pro neutralizaci volných radikálů a pro zachovávání buněk ve zdravém, nepoškozeném stavu. Společné užívání INTRA® a NUTRIA®, 2 kapsle NUTRIA a 2 odměrky INTRA®, znamená denní příjem 3336 antioxidačních jednotek (ORAC). Vaše schopnost „bránit se “ (antioxidační ochrana buněk) tím vzroste o 278%. Nutria obsahuje bezpečný a účinný 100% organicky vázaný selenSelenoExcell. Další nejnovější vědecké informace o antioxidantech Nutria získáte zde. Video prezentaci naleznete zde.
Intra_nutriaR
Receptury přípravků Intra a Nutria ocenily miliony spokojených zákazníků na celém světě, jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Již malé množství přípravku Intra a Nutria denně dokáže velké zázraky! Užívejte přípravky Intra a Nutria.

Žádné komentáře:

Okomentovat