čtvrtek 8. října 2015

Jak jsme vyzráli nad Hemoroidy...

Před několika měsíci nás kontaktovala známá, s dotazem, že se u manžela razantně zhoršily Hemoroidy. Muž má 45 let, pracuje v kanceláři, má sedavé zaměstnání a občas sportuje, rád jezdí na kole ( lékař mu pře léty jízdu na kole  zakázal, z důvodů hemeroidů a chronického zánětu prostaty, ale zákaz nedodržuje!).
Po analýze jsme zjistili, že: 
Před 10 lety mu lékaři indikovali chronický zánět prostaty, léčí se na chronické bolesti zad a pod. Trpí plynatostí, má potíže se zácpou a nespavostí( v noci má těžké nohy a bolesti či křeče v nohou…). Ale tehdy ho nejvíce trápily hemoroidy a bolesti nohou – projevovalo se hodinu po usnutí až do 1 hodiny v noci.
Co s tím?
Pacientovi jsme doporučili okamžité vyšetření u koloproktologa a dodržovat doporučení lékaře.
U koloproktologa ( bohužel ale u těch kvalitních a ověřených jsou dlouhé čekací doby), byl objednán až za 3,5 měsíce od našeho setkání, takže jsme doporučili  okamžitou změnu diety a doporučili následující úpravu životosprávy a toto dietní opatření:
Užívat denně 2-3 kalíšky Intry, s obědem 1-2 kapsle Nutria a ráno se snídaní nebo večer s večeří užívat 3 tablety Calcium Formula, KTERÝ obsahuje vitamín C, zinek, hořčík, vápník a speciální bylinné extrakty.
Preparáty je nutné užívat po dobu min. 4 měsíců, nejlépe stále do vyřešení problémů, pak preventivně dle potřeby snížit ale nepřestat!  Doporučili jsme zařadit  množství antioxidantů ve formě čerstvých džusů ze syrové zeleniny a ovoce, omezit uzeniny, kouření a nadměrný alkohol. Dodržet pitný režim.
Doporučili jsme pečlivou hygienu konečníku, použití masti Pilex( má se používat pravidelně na noc a dle potřeby).... 
Pro pokračování článku klikněte zde... 

Žádné komentáře:

Okomentovat