čtvrtek 8. října 2015

Přijímá váš organizmus dostatek hořčíku a vápníku?

Naše tělo potřebuje hořčík, vápník a zinek každý den pro nespočet funkcí.
Vápníkový paradox: Zajímavé je, že pokud se nám nepodaří získat dostatek vápníku a hořčíku z běžné potravy, bere si naše tělo vápník z kostí. Aby nám byl vápník prospěšný, musí být tělem absorbován a využit buňkami. Vápník potřebuje pro své absorbování organismem zejména hořčík a vitamin D3, ideální je kyselé prostředí žaludku.
Lifestyles Calcium Formula poskytuje našemu tělu vysoce vstřebatelnou formu vápníku, vitaminu D3 a hořčíku, které pomohou udržet kosti silné a zdravé ( navíc velmi bezpečnou a lehce vstřebatelnou cestou). CalciumFormula obsahuje betain hydrochlorid (podporující tvorbu trávících kyselin), jakož i živiny potřebné k zajištění maximální absorpce. Lifestyles Calcium Formula obsahuje vitamin C, zinek, měď, křemík, PLUS bylinné extrakty přesličky a kopretiny řimbaby. Dvě tablety Lifestyles Calcium Formula vám poskytnou celkem 500 mg vápníku denně.
Zajistěte si s Lifestyles Calcium Formula svůj denní příjem vápníku.
Doporučujeme: Přečtěte si příběhy našich klientů:
…“Před několika měsíci nás kontaktovala známá, s dotazem, že se u manžela razantně zhoršily Hemoroidy. Muž má 45 let, pracuje v kanceláři, má sedavé zaměstnání a občas sportuje, rád jezdí na kole ( lékař mu pře léty jízdu na kole  zakázal, z důvodů hemeroidů a chronického zánětu prostaty, ale zákaz nedodržuje!)“…více zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat